lauantai 7. toukokuuta 2011

Jane Green: Kuviot uusiksi (2011)

Alkuperäinen nimi: Girl Friday (2009)
Kustantaja: Karisto
Sivuja: 356s

Takakansi:
Nelikymppinen Kit eroaa ja muuttaa asumaan kahden teini-ikäisen poikansa kanssa. Asunto on paljon entistä pienempi ja toimeentulokin hankittava edustusrouvavuosien jälkeen itse. Hän pääsee menestyskirjailijan osa-aikaiseksi avustajaksi, saa ystävän joogaopettajastaan Tracystä ja tapaa komean Steven. Kit tajuaa liian myöhään, että uusissa tuttavuuksissa on piirteitä, joiden vuoksi heistä olisi ollut parasta pysytellä erossa. Uudessa työssä ja perhepiirissäkin kun on luvassa hieman pelottavia käänteitä...
Mitä mieltä:
Viihdyttävä ja nopea lukuinen, kuten Greenin kirjat yleensä ovat :) Ei tästä oikeastaan ole mitään kummempaa sanottavaa. 

2 kommenttia:

Nafisan kirjoitti...

Greeniltä olen lukenut yhden kirjan (Avioliittoahdistus) ja kirpparilta ostin Netti-deitin. Yleensä ei perus naistenkirjat kiinnosta, mutta tämä (Ja Helen Fieldingin teokset) on olleet ihan luettavia. Mm. mukavaa huumoria.

Goldielai kirjoitti...

Itse en ole noita Helen Fieldingin kirjoja vielä lukenut, mutta Jane Green on minulle niitä kirjailijoita, joiden uutuudet laitan yleensä aina varaukseen kirjastosta ja luen, kun ne ilmestyvät. Tosin poikkeuksiakin on, Greenin edellistä en ole vielä lukenut, taitaa olla "Hiekkalinnoja" se kirja nimeltään.