maanantai 8. marraskuuta 2010

Karin Slaughter: Pelon huone (2010)

Alkuperäinen nimi: Fractured (2008)
Kustantaja: Tammi
Sivuja: 495s.
Takakansi:
Etsivä Will Trent selvittää teinitytön kidnappausta ja murhaa Karin Slaughterin uusimmassa jännärissä.

Abigail Campano saapuu iltapäivän tennistunnilta kotiinsa Atlantan varakkaalle esikaupunkialueelle jakohtaa painajaismaisen näyn. Ikkuna on rikki, matossa on verisiä jalanjälkiä ja porrastasanteella makaa hänen tyttärensä, jonka ylle on kumartunut mies veitsi kädessään. Järkyttynyt äiti joutuu hirvittävään kamppailuun, joka muuttaa hänen elämänsä ikiajoiksi.

Kun paikallinen poliisi tekee tutkimuksissa kohtalokkaan virheen ja asettaa vaaraan toisenkin teinitytön, erikoisagentti Will Trent kutsutaan apuun. Hän saa parikseen etsivä Faith Mitchellin, joka tuntee epäluuloa Williä kohtaan ensihetkestä alkaen. Näiden kahden on kuitenkin löydettävä keino tulla toimeen, jotta koulumaailmaa varjostava inhottava rikosvyyhti saataisiin selvitettyä.
Mitä mieltä:
Eipä tässä taas voi muuta todeta, kuin että Slaughter tekee sen aina vaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Jollakin tapaa pidin tästä Will Trent kirjasta vielä enemmän kuin ensimmäisestä, en kyllä enää muista miksi (koska päivitän tätä tänne blogiin taas kutakuinkin puolivuotta sen jälkeen kun kirjan luin...). 
Joka tapauksessa, seuraava osa on varauksessa, tulis jo Kesäkuu :)

Ei kommentteja: