torstai 4. joulukuuta 2008

Paulo Coelho: Brida (2008)Alkuperäinen nimi: Brida (1990)
Kustantaja: Bazar
Sivuja: 272s


Takakansi:

Brida on kertomus rakkaudesta ja intohimosta, elämän mysteeristä ja magiasta, joka puhuu kaikkia ihmissydämen kieliä.

”Haluan opiskella magiaa”, tyttö sanoi.
Tietäjä katseli tyttöä. Haalistuneet farkut, T-paita, ja uhmakas ilme, jollaisen jokainen ujo ihminen ottaa kasvoilleen silloin kun ei pitäisi. Olen varmaan kaksi kertaa häntä vanhempi, tietäjä ajatteli. Ja siitä huolimatta hän tiesi näkevänsä edessään toisen puoliskonsa.
”Minä olen Brida”, tyttö jatkoi. ”Anteeksi, etten heti esitellyt itseäni. Olen odottanut hartaasti tätä hetkeä ja minua hermostuttaa enemmän kuin arvasin.”
”Miksi haluat opiskella magiaa?” tietäjä kysyi.
”Saadakseni vastaukset muutamiin elämääni koskeviin kysymyksiin. Oppiakseni tuntemaan salaisia voimia. Ja päästäkseni kenties matkaamaan menneisyyteen ja tulevaisuuteen.”

Paulo Coelhon kirjat tunnetaan kaikkialla maailmassa, ja niitä on myyty yhteensä 100 miljoonaa kappaletta. Brida on Coelhon kolmas romaani.

”Coelhon erikoinen kyky on siinä, että hän puhuu kaikille ihmisille samanaikaisesti. Hän on kärsivällinen ja eläytyvä opettaja.” Dana Goodyear, The New Yorker

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on tämä kirja, mutta en ole lukenut ainakaan vielä. Minusta olisi mukavaa, jos kertoisit mitä mieltä itse olit kirjoista =)