keskiviikko 25. huhtikuuta 2007

Cathy Kelly: Rakkautta rivien välissä (2007)


Alkuperäinen nimi: Past Secrets (2006)
Kustantaja: Gummerus
Sivuja: 416s

Takakansi: 
Summer Streetillä kaikki tuntuu olevan mallillaan. Talojen puutarhat kukoistavat ja naapurit tervehtivät iloisesti toisiaan. Summer Streetin kodeissa vuosia piilotellut salaisuudet ovat kuitenkin päättäneet pullahtaa pintaan, tahtoivatpa kadun asukkaat sitä tai eivät.

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä oleva Amber ei uskalla kertoa suuresta rakkaudestaan äidilleen Fayelle. Äiti ei puolestaan paljasta tyttärelleen totuutta tämän isästä ja omasta nuoruudestaan. Lapsuudessa koulukiusattu Maggie, menestyvä uranainen, on sisimmässään epävarma. Eläkeikää lähestyvä Christie puolestaan pelkää nuoruuden hairahduksen tuhoavan onnellisen avioliittonsa.

Kun salaisuudet alkavat tihkua pintaan, Summer Streetin naisten on kohdattava menneisyytensä varjot. Jokaisen on uskallettava riisua naamionsa, joiden takana he ovat piilotelleet vuosikausia. Helppoa se ei ole, mutta ystävyyden voima on aina yhtä yllättävä.

”[Rakkautta rivien välissä] on tulvillaan tunnetta, sydänsusuruja ja unelmia…kirjan realistiset ja sympaattiset henkihahmot kohtaavat kasvotusten heidän elämäänsä mullistavat tapahtumat.” - Ireland on Sunday

Oma mielipide:
Hyvä, kiva ja kevyt :)

Ei kommentteja: