keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Katri Manninen: Loma Losissa (2008)Kustantaja: Gummerus
Sivuja: 218s

Takakansi:Marika on tavallinen tyttö, joka koettaa miellyttää kaikkia. Kun unelmien poikaystävä polvistuu kosiakseen, Marika vastaakin yllättäen ei. Kiltin tytön käytöstä ei ymmärrä edes oma äiti, ja pikkukaupungin juorut ahdistavat hänet seinää vasten. Räväkkä Annikaserkku pyytää hänet luokseen Los Angelesiin huuhtomaan kolhut villin elämän virtoihin. Kalifornia kutsuu ja Marika vastaa!

Suurkaupungin valot häikäisevät suomalaistytön, jonka eteen avautuu uusi maailma kimaltavine yökerhoineen ja houkutuksineen. Vauhti kiihtyy ja Marikalla on täysi työ pysytellä mukana. Ympärillä kiehnäävät toinen toistaan komeammat ja kiinnostavammat miehet sekoittavat Marikan pään. Hän joutuu huomaamattaan keskelle viatonta muuttumisleikkiä, joka alkaa muistuttaa painajaista. Kun luksuselämän todelliset kasvot paljastuvat kulissien alta, hehkeys karisee niiltä kuin glitter silmäkulmilta.

Loma Losissa on viihdyttävän vetävä romanttinen komedia, joka tihenee jännittävästi loppua kohden. Tarina perustuu Me Naisissa vuonna 2007 julkaistuun jatkokertomukseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Luemme näemmä ihan samoja kirjoja :D Tämän kirjan luin ennen Houkutusta...